Acne Specialisatie Opleiding Helmond: doen ja of nee?

Acne Specialisatie Opleiding Helmond: doen ja of nee?

Welkom op mijn blog over de opleiding Acne specialisatie. Waarom zou je voor deze opleiding kiezen?
Acne is een veelvoorkomend probleem bij vooral jonge mensen in de puberteit. Deze jongens en meiden zijn in deze moeilijke periode erg onzeker en als er dan ook nog overal puistjes en meeeters zitten…! Inderdaad ze worden nog onzekerder en schamen zich. Wat is er nu mooier om deze mensen te helpen met hun probleem?
Jij als schoonheidsspecialste kan deze jongens en meiden helpen! Door de opleiding van 8 lessen te volgen, ben je theoretisch en praktisch klaar om de strijd aan te gaan met deze vervelende huidaandoening. Je doet je examen bij het KWC in Woerden en je kunt je meteen laten registreren bij de ANBOS. Het voordeel van de registratie is dat je de klant de behandeling kan laten declareren bij de zorgverzekeraar. Je crieert door de acnespecialisatie een nieuwe doelgroep in je salon en is dus omzet verhogend.
Mijn ervaring als acnespecialist is dat je wonderen kunt verrichten bij deze mensen. Je ziet het zelfvertrouwen groeien en je hebt een klant voor je leven. Het leuke van acnebehandelingen geven is uiteraard het resultaat. Met simpele technieken kun je veel huidleed voorkomen. Zoals hyperpigmentatie of littekens. Ook in samen erking met huisarts of dermatoloog kun je veel bereiken bij ernstige gevallen.

Doe het! Want ook jij kan acnespecialist worden!
Schrijf je vandaag nog in!

479175_143840709092381_1263167825_o